Magyar nyelv English version Performan Group

Munkaadóknak

Talent Selection divíziónkat a megbízóink azon igénye hívta életre, hogy a már megtalált vezetőik számára tehetséges, jövőbeli vezető-utánpótlás szakembereket és támogató csapatot keressünk.

Munkaadóknak

 

Megbízóink a vezető keresési üzletágunknál megszokott partnerségen alapuló, minőségi HR szolgáltatásokra; személyes ügyfél- és projektkezelésre, nagy figyelemmel végrehajtott szolgáltatásokra számíthatnak.

 

 

MIBEN TUD MÁST NYÚJTANI EGY MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÓ TOBORZÁSI TERÜLETEN?

  • Széles keresési forrásbázis: a toborzásban megszokott adatbázisok használata mellett, saját exkluzív hozzáférésekkel és szűréssel.

  • Elhivatottság: a ránk bízott projektet sajátunkként kezeljük.

  • Személyre szabottság: minden megbízóval és projektjlvel egyedileg foglalkozunk; emellett a projektet mindig kiforrott sztenderdek szerint hajtjuk végre.

  • Kapcsolattartás: rendszeres és körültekintő tájékoztatást adunk megbízóinknak és a jelölteknek egyaránt projektjeik aktuális állapotáról.

  • Alaposság: figyelünk a részletekre - az áttekinthetőség érdekében munkánkat követhetően dokumentáljuk.

  • Segítőkészség: piaci és szakmai ismereteinkre és tapasztalatainkra támaszkodva valódi segítséget nyújtunk már a profil kialakításától, alkalmas keresési módszer kiválasztásától egészen a jelölt sikeres beillesztéséig a szervezetbe.

  • A kiválasztás során minden esetben alapos telefoninterjúk alapján, részletes és strukturált személyes interjúkkal, és a gyűjtött információkból készített összehasonlítható döntéstámogató anyagokkal segítjük megbízóink munkáját.

  • A jelöltek bemutatását pedig személyes tanácsadás kíséri a pozíció biztos betöltéséig.

MIBEN SEGÍTHET MÉG EGY MUNKAERŐ-PIACOT, MEGBÍZÓKAT ÉS JELÖLTEKET EGYARÁNT JÓL ISMERŐ TOBORZÁSI TANÁCSADÓ?


Gondoskodó elbocsátás felmerülése esetén hatékonyan tudja segíteni a vállalatokat jól kidolgozott outplacement szolgáltatásaival, amelyeket korábbi dolgozóiknak nyújthatnak sikeres újra elhelyezkedésükhöz. 

 
 
 


Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
Kihelyezett tanácsadás

Kihelyezett tanácsadás

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

 
bővebben
 
Keresési szolgáltatásunk

Keresési szolgáltatásunk

Direkt Search: Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook