Magyar nyelv English version Performan Group

Keresési szolgáltatásunk

Direkt Search: Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

Keresési szolgáltatásunk

Magyarországon minden iparágban és geográfiai régióban végzünk kereséseket, és számos esetben töltöttünk be sikeresen európai regionális felelősségkörű pozíciókat is.

Sikereink legfontosabb kulcsa jól kidolgozott módszereink mellett összeszokott, hatékony csapatunk, amely mind a kutatásban, mind a kiválasztásban a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő munkamódszerekkel dolgozva ér el magas színvonalú eredményt. Emellett hazai helyismeretünkre is építve versenyelőnyként számos egyedi technikát is alkalmazunk a hatékonyság további növelésére.

Megbízóink a vezető keresési üzletágunknál megszokott partnerségen alapuló, minőségi HR szolgáltatásokra; személyes ügyfél- és projektkezelésre, nagy figyelemmel végrehajtott szolgáltatásokra számíthatnak.


MI JELLEMZŐ SZOLGÁLTATÁSUNKRA?

  • Széles keresési forrásbázis: a toborzásban megszokott adatbázisok használata mellett, saját exkluzív hozzáférésekkel és szűréssel.

  • Elhivatottság: a ránk bízott projektet sajátunkként kezeljük.

  • Személyre szabottság: minden megbízóval és projektjével egyedileg foglalkozunk; emellett a projektet mindig kiforrott sztenderdek szerint hajtjuk végre.

  • Kapcsolattartás: rendszeres és körültekintő tájékoztatást adunk megbízóinknak és a jelölteknek egyaránt projektjeik aktuális állapotáról.

  • Alaposság: figyelünk a részletekre – az áttekinthetőség érdekében munkánkat követhetően dokumentáljuk.

  • Segítőkészség: piaci és szakmai ismereteinkre és tapasztalatainkra támaszkodva valódi segítséget nyújtunk már a profil kialakításától, alkalmas keresési módszer kiválasztásától egészen a jelölt sikeres beillesztéséig a szervezetbe.

  • A kiválasztás során minden esetben alapos telefoninterjúk alapján, részletes és strukturált személyes interjúkkal, és a gyűjtött információkból készített összehasonlítható döntéstámogató anyagokkal segítjük megbízóink munkáját.

  • A jelöltek bemutatását pedig személyes tanácsadás kíséri a pozíció biztos betöltéséig.


Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Kihelyezett tanácsadás

Kihelyezett tanácsadás

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook