Magyar nyelv English version Performan Group

Kihelyezett tanácsadás

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

Kihelyezett tanácsadás

Sok cég életében fordul elő olyan helyzet, hogy saját HR-erőforrásai időszakosan nem elegendőek egyes funkciók kielégítő ellátásához. Erre egyik leggyakoribb példa, ha a cég növekedése intenzív, de mérete még nem éri el azt a küszöböt, amikor érdemes teljesállású HR-munkatársat foglalkoztatnia. Más esetben egy újonnan létrehozott divízió csapatának felállítása; vagy a nemzetközi szervezet által igényelt nagyobb közreműködés kötheti le a HR-munkatársak kapacitásait, ami időszakosan új HR-szakember közreműködését igényli. Képzett és számos HR-területen tapasztalatot szerzett munkatársaink személyre szabott - igény esetén az Ön munkahelyére kihelyezett - munkavégzéssel tudják segíteni cégét a HR feladatok sikeres lebonyolításában.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Toborzási szolgáltatásaink

Toborzási szolgáltatásaink

Munkaadóknak nyújtott toborzási megoldásaink. Minden esetben személyre szabott, az igényeket teljes mértékben figyelembe vevő szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink számára.

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook