Magyar nyelv English version Performan Group

Kihelyezett tanácsadás

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

Kihelyezett tanácsadás

Sok cég életében fordul elő olyan helyzet, hogy saját HR-erőforrásai időszakosan nem elegendőek egyes funkciók kielégítő ellátásához. Erre egyik leggyakoribb példa, ha a cég növekedése intenzív, de mérete még nem éri el azt a küszöböt, amikor érdemes teljesállású HR-munkatársat foglalkoztatnia. Más esetben egy újonnan létrehozott divízió csapatának felállítása; vagy a nemzetközi szervezet által igényelt nagyobb közreműködés kötheti le a HR-munkatársak kapacitásait, ami időszakosan új HR-szakember közreműködését igényli. Képzett és számos HR-területen tapasztalatot szerzett munkatársaink személyre szabott - igény esetén az Ön munkahelyére kihelyezett - munkavégzéssel tudják segíteni cégét a HR feladatok sikeres lebonyolításában.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

 
 
 
Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Keresési szolgáltatásunk

Keresési szolgáltatásunk

Direkt Search: Minden esetben törekszünk az ügyfél által definiált munkaerő-piaci szegmens teljes átkutatására és a jelöltkör alapos szűrésével a legalkalmasabb pályázók megtalálására és bemutatására.

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook