Magyar nyelv English version Performan Group

Toborzási szolgáltatásaink

Munkaadóknak nyújtott toborzási megoldásaink. Minden esetben személyre szabott, az igényeket teljes mértékben figyelembe vevő szolgáltatást kínálunk Ügyfeleink számára.

Toborzási szolgáltatásaink

MODULÁRIS SZELEKCIÓ - TOBORZÁSI ASSZISZTENS SZOLGÁLTATÁS

Ezt a szolgáltatást elsősorban akkor ajánljuk: ha nincs a megbízó cégnél belső humán-erőforrás menedzsment, vagy a rendelkezésre álló házon belüli erőforrások kevésnek bizonyulnak, nagyobb létszám alkalmazása esetén (pl. telesales csoport felállítása) igen versenyképes toborzási szolgáltatás, mivel egyszeri szelekciós díj mellett korlátlan számú jelöltet vehet fel a megbízó.

KOMPLEX KERESÉS-KIVÁLASZTÁSI SZOLGÁLTATÁS - A LEGBIZTOSABB MEGOLDÁS

Ezt a szolgáltatást elsősorban a következő helyzetekben ajánljuk: alapvetően középvezetői és önálló beosztotti munkakörök betöltésére alkalmas módszer, akkor érdemes igénybe venni, ha a megbízó számára a projekt gyorsasága és biztonsága, annak hatékony, sikeres befejezése az első számú szempont, ellentétben a klasszikus toborzási szolgáltatással, nem csak a munkaerőpiacon aktuálisan kereső és adatbázisunkban található jelölteket szólítjuk meg az állásajánlattal, hanem a kiválasztás mélységének és a projekt biztonságának növelése érdekében további forrásokból szélesítjük a jelöltek körét.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeink egyikén!

 
 
 


Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Kihelyezett tanácsadás

Kihelyezett tanácsadás

Egyedi igények megvalósítása a HR szakterületein.

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook