Magyar nyelv English version Performan Group

Álláskeresési tanácsok

Álláskeresési tanácsok

Ha jelenleg zajló álláskereséséhez gyorssegélyre van szüksége, kattintson az alábbi linkekre, ahol az állásajánlat megpályázásához, az önéletrajz megírásához, a telefon- és személyes interjúkhoz kaphat tanácsokat.

 

Hogyan pályázzon meg egy állásajánlatot? 

A jelentkezéssel kapcsolatban három kérdést érdemes körüljárni. Kinél jelentkezünk, milyen formában és milyen pozícióra?

 

Hogyan írjon meggyőző önéletrajzot?

Ha a pályázat másként nem kéri, legtöbb esetben magyar és angol (vagy a pályázatban kért nyelvű) életrajzok az általánosan csatolandó anyagok.

 

Hogyan készüljön fel egy telefoninterjúra?

Kétfajta telefoninterjút lehet megkülönböztetni: az elküldött pályázat alapján kapott megkeresés és direkt megkeresés ismeretlen ajánlattal.

 

Hogyan készüljön fel egy személyes interjúra?

Az interjú nem más, mint egy tárgyalás, amelynek során Ön egy nagyon bonyolult szolgáltatást, saját munkavégző képességét kívánja eladni.

 

Hogyan legyen hiteles a munkaadóval folytatandó interjún?

Ez az interjú általában több körön keresztül zajlik, vagy ún. egy körös, bizottsági interjúval történik.

 
 
 


Kapcsolat

Kapcsolat

 
bővebben
 
Outplacement

Outplacement

Outplacement programunkkal cégeknek és alkalmazottaiknak egyaránt segíteni kívánunk a gondoskodó elbocsátás folyamatában. Mindkét fél számára hosszú távú gondolkodáson alapuló, stratégiai megoldást kínálunk a sokszor konfliktusokkal terhelt elválási folyamat helyett.

 
bővebben
 
 
LinkedIn Facebook